La filiera del caffé espresso

Pravidla pro přípravu perfektního espressa

Pokud se chcete stát expertem na umění přípravy espressa, pak by vám neměl ujít třetí dotiskt této knihy, aktualizovaný obsahově i graficky.

Kniha La filiera del caffé espresso obsahuje více než 100 ilustrací na téměř 200 stánkách v dvojjazyčném textu, italsko-anglickém, který provází více než 100 fotografií.

Bohatý technický obsah, grafika, příspěvky největších odborníků ze světa kávy i příspěvky mezinárodních firem tvoří tuto knihu jedinečnou.


Kniha je rozdělena do 4 kapitol:

  • nepražená káva
    • kávovník, tajemství sběru a zpracování kávy
  • cesta kávy/pytel
    • dlouhá cesta kávy v pytlích, charakteristika kávových zrn a odborná degustace
  • pražení
    • proměna kávového zrna ze zeleného v pražené
  • espresso
    • know-how přípravy espressa a pravidla pro přípravu perfektního šálku kávy

 

Ukázky z knihy - zde

Rozměry knihy: 21 x 21 cm
Počet stran: 200

 

Napsat recenzi

Prosím přihlaste se nebo se registrujte pro napsání recenze

kniha La filiera del caffé espresso

  • Kód výrobku: kniha La filiera del caffé espresso
  • Dostupnost: Na skladě
  • 1 495 Kč

  • Cena bez DPH: 1 359 Kč